Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

Jelen Adatvédelmi Tájékoztató összefoglalja az kadbazar.hu kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.

A látogató/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

A weboldalon megjelenített képek, illetve színek csak illusztrációk, ezért a valóságtól eltérhetnek.

A weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek elhelyezésre, azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

1. ADATKEZELŐ

Az adatok kezelője a Invictus Burkolat Kft.

 

Székhely/postázási cím:1163 Budapest, Veres Péter út 51.; adószám: XXXXXXXX-X-XX

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a weboldalon keresztül

Adatkezelés nyilvántartási szám: bejelentés folyamatban

Bejegyző bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 01-09-278968

 

2. A KEZELT ADATOK ÉS ÉRINTETTEK KÖRE

A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban részesül.

 

A weboldalon a látogató kapcsolat űrlap segítségével önkéntesen hozzájárulhat a következő személyes adatainak kezeléséhez:

 

Teljes Név

Email cím

Telefonszám

Hogy Melyik üzletből szeretne ajánlatot kérni?

Üzenet

 

A következő pontban meghatározott célokra megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.

 

3. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

A személyes adatok kezelésének célja

 

a felhasználóval való kapcsolattartás;

a felhasználó azonosítása, a többi felhasználótól való megkülönböztetése;

felhasználói elégedettség tesztelése és mérése;

 

A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek (sütik) felhasználásának célja statisztikai jellegű. A felhasználó a kapcsolat űrlap kitöltése során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezéseinek megfelelően felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.

 

4. AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÁLTAL MEGHATÁROZOTT ADATKEZELÉSI IDŐTARTAM

A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k az oldal elhagyásakor automatikusan törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, Iván Viktor ügyvezetőnek címezve lehet bejelenteni.

 

Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben hivatkozott hatóság a megfelelő jogalappal rendelkezik.

 

6. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JOGALAPJA ÉS A FELHASZNÁLÓ JOGAI

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen Iván Viktor  ügyvezetőtől ezen Adatvédelmi Tájékoztató tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a invictus@invictusburkolat.h e-mail címen lehet bejelenteni.

 

7. A WEBOLDALT ÜZEMELTETŐ PARTNER ÉS TECHNOLÓGIA

A kadbazar.hu weboldal üzemeltetője

 

FxHosting

Az fxhosting.hu üzemeltetője:

 

Bencsik György Gábor EV

Telefonszám: +36 30 699 2057

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: https://fxhosting.hu

Adószám: 66715306-1-42

Nyilvántartási szám: 3802528

A szerveren az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.

 

Az adatok fizikai tárolásának helyszíne: Fxhosting szerverpark

 

8. JOGORVOSLATI LEHETŐSÉG ÉS HATÁLYOS TÖRVÉNYEK

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy az Invictus Bukolat Kft. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

 

A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

 

 

 

Miért válasszunk Ravak kádat a fürdőszobánkba ?

Ravak KádElőször is egy rövid bemutatással kezdeném.

A Ravak Rt.-t 1991-ben alapította a Vareska és Kreysa család. Jelenleg is ők irányítják a vállalatot. A vállalkozást zuhanytálcák és zuhanykabinok gyártásával kezdték. 1996-ban indították el a külföldi terjeszkedését és ma már több mint 50 országba exportálnak. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb fürdőszobai termék gyártója lett. A Ravak több bejegyzett egyedi technológiai megoldás és gyártási folyamat kifejlesztője. A Ravak -nak saját tervező gárdája van, akik biztosítják, hogy a termékek mindig eléggé praktikusak, megbízhatóak és szépek legyenek. A jó design alapja az ízléses kivitelezés. 

A Ravak is szereti a divatos megoldásokat a kádaknál, azonban ő még fontosabbnak tartja, hogy a kádak elsőrendű feladata mégis csak a praktikusság legyen, amelyek egyben biztonságosak és műszakilag jól átgondoltak. Úgy felelnek meg a funkcionális követelményeknek, hogy közben kimagasló esztétikai élményt is nyújtanak.

A legjobb minőségű alapanyagokból dolgoznak, így hosszú jótállást tud a Ravak biztosítani a fürdőkádakra. Fürdőszobák fejlesztésével és gyártásával több mint 20 éve foglalkoznak, ez idő alatt több mint 1 millió kádat értékesítettek. Azt gondolom elmondhatjuk a Ravak-ról, hogy rendelkezik a megfelelő tapasztalatokkal. A Ravak fürdőszobai megoldásainak előnyeit a világ legismertebb luxushotel vendégei is élvezhetik. A kádakhoz különböző kiegészítők tartoznak, mint például az előlapok, fejtámlák vagy kapaszkodók. A kádakat akár egyedi hidromasszázs rendszerrel is kérheti.

És hogy milyen kádak közül lehet választani?

Talál a kínálatban, klasszikus egyenes kádat, sarokkádat, aszimmetrikus kádat, különleges kádat,ülő kádat. Méretben is széles választási lehetőség van. Ravak koncepciók is rendelkezésre állnak a vásárlók részére, ez azt jelenti, hogy a káddal harmonizáló bútort, mosdót és csapot is lehet választani. Így teljes egység fogja övezni fürdőszobánkat.

Azt gondoljuk, hogyha Ön a Ravak kád bármelyike mellett dönt, biztos, hogy jó választás lesz, hiszen a „Név Kötelez”.

Ügyfélszolgálat

Budapest, 1106. Jászberényi Út 86/a

Email | invictus@invictusburkolat.hu
Nyitva tartás | Hétfő - Péntek: 10-18 | Szombat: 9-14
Telefonszám | +3630 556 8018
Telefonszám | +3630 556 0757

Ügyfélszolgálat

Budaörs, 2040. Törökbálinti utca 23.

Email | budaors@invictusburkolat.hu
Nyitva tartás | Hétfő -Péntek: 10-18 | Szombat: 10-14
Telefonszám | +3630 566 4882

Budaörsi telephelyünk a Csata utca és a Törökbálinti utca kereszteződésében található!

Kádbazár oldalunk foglalkozik, aszimmetrikus kádak, egyenes kádak, sarokkádak, különleges kádak, kör alakú kádak, ovális alakú kádak, térben álló kádak, ülőkádak, lemezkádakak, hidromasszázs rendszerek, jakuzzi és kád kiegészítők forgalmazásával.

© 2017 Invictus Burkolat Kft. All Rights Reserved