Ravak Kád

Miért válasszunk Ravak kádat a fürdőszobánkba ?

Ravak KádElőször is egy rövid bemutatással kezdeném.

A Ravak Rt.-t 1991-ben alapította a Vareska és Kreysa család. Jelenleg is ők irányítják a vállalatot. A vállalkozást zuhanytálcák és zuhanykabinok gyártásával kezdték. 1996-ban indították el a külföldi terjeszkedését és ma már több mint 50 országba exportálnak. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb fürdőszobai termék gyártója lett. A Ravak több bejegyzett egyedi technológiai megoldás és gyártási folyamat kifejlesztője. A Ravak -nak saját tervező gárdája van, akik biztosítják, hogy a termékek mindig eléggé praktikusak, megbízhatóak és szépek legyenek. A jó design alapja az ízléses kivitelezés. 

A Ravak is szereti a divatos megoldásokat a kádaknál, azonban ő még fontosabbnak tartja, hogy a kádak elsőrendű feladata mégis csak a praktikusság legyen, amelyek egyben biztonságosak és műszakilag jól átgondoltak. Úgy felelnek meg a funkcionális követelményeknek, hogy közben kimagasló esztétikai élményt is nyújtanak.

A legjobb minőségű alapanyagokból dolgoznak, így hosszú jótállást tud a Ravak biztosítani a fürdőkádakra. Fürdőszobák fejlesztésével és gyártásával több mint 20 éve foglalkoznak, ez idő alatt több mint 1 millió kádat értékesítettek. Azt gondolom elmondhatjuk a Ravak-ról, hogy rendelkezik a megfelelő tapasztalatokkal. A Ravak fürdőszobai megoldásainak előnyeit a világ legismertebb luxushotel vendégei is élvezhetik. A kádakhoz különböző kiegészítők tartoznak, mint például az előlapok, fejtámlák vagy kapaszkodók. A kádakat akár egyedi hidromasszázs rendszerrel is kérheti.

És hogy milyen kádak közül lehet választani?

Talál a kínálatban, klasszikus egyenes kádat, sarokkádat, aszimmetrikus kádat, különleges kádat,ülő kádat. Méretben is széles választási lehetőség van. Ravak koncepciók is rendelkezésre állnak a vásárlók részére, ez azt jelenti, hogy a káddal harmonizáló bútort, mosdót és csapot is lehet választani. Így teljes egység fogja övezni fürdőszobánkat.

Azt gondoljuk, hogyha Ön a Ravak kád bármelyike mellett dönt, biztos, hogy jó választás lesz, hiszen a „Név Kötelez”.

Ügyfélszolgálat

Budapest, 1106. Jászberényi Út 86/a

Email | invictus@invictusburkolat.hu
Nyitva tartás | Hétfő - Péntek: 10-18 | Szombat: 9-14
Telefonszám | +3630 556 8018

Ügyfélszolgálat

Budaörs, 2040. Törökbálinti utca 23.

Email | budaors@invictusburkolat.hu
Nyitva tartás | Hétfő -Péntek: 10-18 | Szombat: 10-14
Telefonszám | +3630 566 4882

Budaörsi telephelyünk a Csata utca és a Törökbálinti utca kereszteződésében található!

Kádbazár oldalunk foglalkozik, aszimmetrikus kádak, egyenes kádak, sarokkádak, különleges kádak, kör alakú kádak, ovális alakú kádak, térben álló kádak, ülőkádak, lemezkádakak, hidromasszázs rendszerek, jakuzzi és kád kiegészítők forgalmazásával.

© 2017 Invictus Burkolat Kft. All Rights Reserved